sentx100 | EL CONGOST (CANOVELLES)
15416
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15416,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

EL CONGOST

Canovelles

El projecte sentx100 a la innovadora Escola Congost de Canovelles, s’ha implementat aquest febrer de 2018, destinat als cursos de 5è i 6è d’Educació Secundària. Cada curs realitza un treball vehicular mitjançant el Taller de ArtxEmocions, el qual ha estat adaptat a les necessitats de benestar emocional infantils dels nens i nenes juntament amb els seus tutors de referència i la Direcció de l’escola. Les emocions determinades per a la implementació d’aquest projecte a través dels moviments artístics més representatius de la història són: la il·lusió, la por, la ràbia, la justícia, esperança, alegria, tranquil·litat i l’autoestima en la construcció de la identitat. Per això, els alumnes i les alumnes, coneixeran els autors principals de cada moviment artístic, les característiques de cada moviment i posaran en pràctica l’expressió d’emocions en paral·lel a moviment artístic.

 

El taller d’ArtxEmocions està destinat a tots dos cursos i es realitza en paral·lel als tallers de Grafit i Hip-Hop, que en les seves tècniques cada setmana treballen l’emoció determinada pel moviment artístic que es presenta en ArtxEmocions.

 

No obstant això la pràctica artística global serà diferent per a tots dos cursos, destinant als cursos de 5è al taller de Grafit com a tècnica i el moviment del Street Art com a estratègia emocional d’expressió; i als de 6è al taller de Hip-Hop en els vessants de construcció de cançons i coreografia de ball, on el llenguatge verbal i corporal seran l’estratègia emocional d’expressió.

 

L’equip d’artistes i docents que fa possible aquest projecte està constituït per Salvador Simó i Penélope Aguilera (Coordinació), Diego Gil (cantant “Rapsuskei”), Marie Almirall (il·lustradora Megui Aka Sensei), Inés Archer (Ballarina i blocaire) Paula Buigues (Mestra d’Educació Infantil i cantant “Paula Bu”), Nerea Mas (Fotògrafa professional i cantant “Sista Livity”), David Giménez (cantant i productor musical “Ras Zohen” de Caliope Estudi), Sara Román (alumna de Teràpia Ocupacional de la Universitat de Vic) i Eric Artigas (documentalista i fundador de la productora Whitecat Studio).

GALERIA D’IMATGES

El projecte Sentx100 a l’escola El Congost