sentx100 | MULTIMÈDIA
15166
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15166,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

MULTIMÈDIA

El projecte Sentx100 en imatges i vídeos

Vídeo de presentació del projecte

El dijous 14 de desembre de 2017, va tenir lloc la presentació final del projecte Sentx100 emocions a l’Atlàntida de Vic, amb la presencia dels alumnes de l’Escola La Sínia de Vic, els seus professors, les autoritats locals i la gent que ha portat a terme el projecte i hi ha col·laborat. En l’acte hi van haver parlaments de les autoritats i col·laboradors, es va presentar el conte, el vídeo i la web i es va cloure amb unes actuacions musicals. Aquí podeu veure el vídeo realitzat pel cineasta DaVid Conill.

Documental: Sent x 100 Santa Caterina

Realització: David Conill Documental que recull els diferents treballs relacionats amb el projecte Sentx100 a l’Escola Santa Caterina de Vic. + info: www.sentx100.net

Taller de benestar emocional

Els tallers de benestar emocional s’han desenvolupat amb tots els nens de l’escola. En els mateixos els nens aprenen a identificar les seves pròpies emocions i a autogestionar-les, així com a tenir cura dels seus companys. Així apoderem als nens perquè puguin autogestionar el seu benestar emocional.

Taller de contes

A nivell d’activitats extraescolars, els alumnes de Cicle Inicial han creat un conte que parla de la seva realitat, coordinat per l’escriptora Asha Miró.

Taller de teatre

Els de Cicle Superior han treballat una obra de teatre, sota la direcció del dramaturg Txema Segura.

Taller Art x Emocions

El taller Art x Emocions, s’ha desenvolupat amb tots els nens de segon curs. A partir de les avantguardes artístiques, els nens han après en cada sessió a gestionar una emoció en concret. Per exemple, a partir del quadre de Much “El crit” els nens han creat una obra d’art basada en aquesta pintura i han treballat sobre els sentiments de por i ansietat. Destaca en aquest taller la participació d’artistes com Josep Maria Roma i de les professores Laura Carrasco i Berta.

TALLER ART URBÀ

TALLER ART ORIENTAL

TALLER LAND ART

Programa d’emprenedoria

Actuació en el Teatre Atlàntida

·

Les dificultats econòmiques es combaten amb accions que fomentin la cultura emprenedora. Per això els nens de sisè han participat en tallers d’emprenedoria liderats per Tandem Social per treballar competències genèriques com la resolució de conflictes o la creativitat.

El projecte va concloure a la fi de maig amb una actuació dels alumnes en el Teatre Atlàntida gràcies a la col·laboració de la Fundació Atlàntida. En la mateixa van col·laborar l’Escola de Música de Vic dirigits per Marc Vernis, Guillem Roma i Edna de Soul Sisters.

Galeria d’imatges