sentx100 | La cultura i l’Alzheimer: investigació de l’UVIC-UCC amb el CCCB
15586
post-template-default,single,single-post,postid-15586,single-format-video,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

La cultura i l’Alzheimer: investigació de l’UVIC-UCC amb el CCCB

La cultura i l’Alzheimer: investigació de l’UVIC-UCC amb el CCCB

Memòria visual del projecte de recerca CCCB Alzheimer desenvolupat des del CESS i la FCSB de la UVIC_UCC per al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. La investigació mixta ha evidenciat com el programa impacta en el benestar i la participació social dels usuaris.

Més info a: http://www.salvadorsimo.org/el-impacto-del-arte-en-las-personas-con-enfermedad-de-alzheimer/
Vídeo i fotos de Blanca Miguel

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.