sentx100 | Resultats recerca: Impacte de la cultura en les persones amb Alzheimer-CCCB
15598
post-template-default,single,single-post,postid-15598,single-format-video,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Resultats recerca: Impacte de la cultura en les persones amb Alzheimer-CCCB

Resultats recerca: Impacte de la cultura en les persones amb Alzheimer-CCCB

Presentació dels resultats de la recerca Impacte de la cultura en el benestar i la participació social de les persones amb Alzheimer, feta amb el CCCB. Amb Vicens Villatoro, Director del CCCB, Dra. Marina Geli, Directora del CESS i Dr. Salvador Simó, Delegat de recerca de la FCSB-UVic-UCC.

Recerca amb Dra. Jèssica Garrido, Dra. Tere Pérez i Anna Bugatell.

Article en castellà sobre la recerca disponible a: https://revistas.ucm.es/index.php/ARIS/article/view/54501

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.